top of page
Anker 1

Ik ben Hanne Deheegher, freelance art director uit Leuven, maar weet ook mijn weg goed te vinden in Costa Rica ;-) Mijn vrije tijd wordt gevuld met 2 dynamische dochters en een nog dynamischere man, Luc Shih.

 

Je kan mij boeken voor art direction in de brede zin van het woord. Ik heb 12 jaar gewerkt in reclamebureaus zoals BBDO, Duval Guillaume en TBWA, als concept provider/art director/copywriter. In die tijd heb ik gemerkt dat ik ook een bijzondere passie heb voor interieurstylisme en content creatie en dat er duidelijk een maker zit in mij.

Vandaar dat ik freelancer ben geworden. Nu kan je mij dus boeken voor meer dan alleen reclame, ook voor de aankleding van interieurs, foto- en videosets, voor het bedenken en uitvoeren van content voor magazines, blogs, social media. Want van dingen maken word ik blij. Iemand zei me ooit dat ik de ideale persoon ben voor professioneel prutswerk ;-)

Als ik mezelf verder nog zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik een ambassadeur ben van kleur, verzot ben op materialen met verhalen zoals hout, leer, porselein, textiel. Ik vind mijn inspiratie in de natuur en ik maak graag iets nieuws van wat anderen weggooien. Een voorbeeld daarvan is mijn upcycle-project talloor.com.

Ik heb ook een uitgebreid netwerk van partners om mee samen te werken (fotografen, designers, houtbewerkers) afhankelijk van de aard van de job. Dus aarzel niet om me te contacteren voor een babbel!

 

Veel liefs,

Hanne

Foto: Kaat Pype

Anker 2
bottom of page