wat-is-EA.png

Wat Jane Fonda startte, zetten wij vandaag voort in een hedendaags jasje! Haal je zweetbandjes en beenverwarmers maar boven, want wij zorgen voor een stevige mix van dans, cardio en spierverstevigende oefeningen op de aanstekelijke tunes van de jaren 80.

 

Ons motto is al feestend sporten, dus doe maar mee op je eigen tempo. Je verkleden is niet verplicht, maar altijd extra fijn. Dus haal dat flashy turnpakje maar van onder ’t stof en breek de sleur met onze unieke nostalgische workout!

Tot binnenkort op de workout!

De Eighties Aerobics crew

3-instructrices.gif
groepsfoto-les-5.jpg

Bij mooi weer dansen we buiten! (Bedankt Jef Boes voor de fotografie, Stefanie van Mish Mash voor de hulp met de kledij en de gettoblaster! Klaarke, An, Kaat en Shih, merci voor de geweldige poses.

PARK no logo.jpg
 

Wie zijn we?

Hanne ( founder, organisator en enthousiaste deelnemer )

hanne3.gif

Begin 2018 was Hanne op zoek naar een sportles die ze niet beu wilde worden en die meer op plezier dan op prestatie gericht is. Toen ze voor haar job een jaren 80-villa heeft ingericht voor Telenet en Stubru, is ze opnieuw razend enthousiast geworden over die fantastische periode. De kleuren, de muziek, de kledij, de make up. Zo is het idee geboren om wat Jane Fonda startte verder te zetten in Vlaanderen. Eighties Aerobics is haar baby en “nobody puts baby in the corner!” Dus men zegge het voort!!!

Petra is niet alleen een veelzijdige dansinstructrice, ze is vooral ook een echte party builder. Haar aanstekelijk enthousiasme en zotte energie maken van elke les een onvergetelijke calorieënverbrander. Ze is een krak in full body workout, waarbij elk spiertje van je lichaam getraind wordt. Ja, je zal dagen later nog aan haar denken als je heerlijk aan het genieten bent van je stijve spieren ;-) Ze runt ook haar eigen dansgezelschap Petra’s D.A.N.C.E. classes met o.a. weight hulahoop en aqua zumba en zet zich regelmatig in voor het goede doel. Petra leidt momenteel de lessen in Gent.

Petra ( instructrice )

Petra2.gif

Kelly ( instructrice )

kelly3.gif

Met haar ervaring als ambiance-maker op grote evenementen zoals de Hercules Trophy en The Pink Ladies Games, weet Kelly perfect hoe van een groep schuchtere mensjes een stomende dansbende te maken. Kelly is ook MC en mama van 3, hoe cool is dat?

Saartje ( instructrice )

Saartje2.gif

Saartje was één van onze eerste deelnemers, die zich daarna omschoolde tot de best geklede sportinstructrice van het noordelijk halfrond. Ze is het creatieve brein achter @showingout80s. Samen met jullie bouwt ze elk les een klein feestje op de heerlijke sound van de eighties met funky aerobic-moves en total bodyshape oefeningen. Ondertussen wordt je lichaam sterker, strakker en lekker fit én je hoofd helemaal leeg… Wie durft mag, net zoals zij, een flashy lycra sportpakje aantrekken om het plaatje compleet te maken! Saartje leidt de lessen in Antwerpen.

Jullie ( deelnemers )

Toen Hanne en Petra in 2018 gestart waren met Eighties Aerobics, was het voornamelijk onder een groepje vriendinnen. Ondertussen zijn er al de vriendinnen van die vriendinnen bijgekomen en ook hun vriendinnen. Nu en dan komt er ook eens een moedige man, maar dat mag gerust meer gebeuren,  iedereen is welkom! 

Nog even erbij vertellen hoe heerlijk het is om te zien hoe jullie je helemaal laten gaan op de dansvloer en wat een genot om iedereen zo kleurrijk en blij bezig te zien. Jullie zijn de reden waarom we dit blijven doen!

80-aerobics-les-3-groep.jpg
23600713_1613232882070617_1476431774_o.j
IMG_2262.jpg
groepsfoto-02.jpg